/N

Shulululuu lovely bloggisschhh !

Ska börja med att hälsa från Lajnaaa som är @ my place i just denna stund!
Vi har i alla fall precis kommit hem efter vårat motionspass till ica maxi fram och tillbaka. Men vi och tidsbegrepp hörde inte riktigt ihop så hon och jag fick springa typ sista biten för dom stängde så vi va tvungna att vänta för att någon skulle gå ut så vi kunde gå in genom utgången, fnissssss (a) Men sen kom jens in på något sätt också för han skulle köpa cigg till min mammi, usch och fy, inte bra de dära -.-!
& så måste jag bara säga att hela området dära borta vet att jag och Lajna är från telge, rödvita telge för de har vi lyckats få folket att höra med våra vackra stämmor!

Nu har vi sex liter cola och lite pepsi som vi ska få i oss till någon bra film så uppdaterar väl säkert senare för "anonym" suger på de hära kan ja tala om ;)!
I love u Lajna ! <3

Kommentarer
Postat av: Anonym

ställ gärna en fråga i min frågestund (:

förlåt om du inte vill ha sådana kommentarer, bara att ta bort den isåfall :)

2010-06-21 @ 00:27:31
URL: http://heddajosefsson.blogg.se/
Postat av: juliaericson

thanks darling! <3

2010-06-21 @ 00:30:07
URL: http://jejej.blogg.se/
Postat av: Juwlig

Hej!

Just nu är jag i stort behov av hjälp, din hjälp. Det är nämnligen så att jag är med i en fototävling där jag är en av finalisterna. Och jag behöver röster. Din röst! Det skulle verkligen vara jättegulligt av dig om du gick in på den här länken http://jenniifer.webblogg.se/2010/june/beslutsangest.html#comment och skrev i kommentatorsfältet nummer 3, det numret på den bilden jag har tagit, det tar inte lång tid och jag skulle bli jätteglad verkligen!

Kram på dig :)

2010-06-21 @ 00:41:48
URL: http://juwlig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0