HISS&DISS

För att variera inläggen här i bloggen lite så fixar vi en liten hiss & diss:

HISS:
* Vädret! - Man kan ju inte mer än att hissa Sveriges nuvarande väder, de är ju helt äckligt bra! Solen skiner ju typ varenda dag, de är ljust hur länge som helst så utekvällarna känns mysigare & de är varmt. Känns lite som fel tidpunkt att åka till kreta nu när de är så fint här, men lär väl inte direkt ångra mig (a)

* Spetsplagg! - De är så galet fint, i alla färger och former! Det finns ju både t.ex. linnen på budget priser, som H&M´s för 49.50 eller t.ex.  mitt spetslinne från nelly.com för 389 men alla ser ju lika bra ut. Stor hiss till de.

* Innebandy! - Måste bara göra en liten hiss till världens bästa sport (trots att den här bloggen egentligen borde handla om hockey) men innebandy, de är inget spel, de är en livsstil!

DISS:
* Vända på dygnet! - Det är sjukt chill att inte behöva lägga sig tidigt för att palla upp, men att sova bort halva dagen, missa solen och allt, hur j*vla kul är de i längden på ett sommarlov som bara är 10 veckor ?

* Förlorad vänskap (eller vad man säger?)! - Jag hatar de, usch! Vet inte hur många gånger de blivit knas och antingen har de slutat med att man inte får kontakt igen eller att de inte känns lika bra. Här har vi en brud som har erfarenhet, låter sjukt fast de är inte de, man flyttar, byter umgänge allt sånt förstör bara, fyyy!

* Avstånd! - Är inte de de värsta som finns? Någon flyttar, den perfekta bor långt bort som fan, typ i mockfjärd i skogen , fniss (a)! eller aah, allt som ska vara så långt bort när man egentligen bara vill att allt ska vara så nära.


Kommentarer
Postat av: E M M A

sv: det var det :)

hur mår du idag då?

2010-06-23 @ 15:53:48
URL: http://lifebyemma.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0